Aikido Rotterdam Jeugd

Aikido voor Jeugd
Vind je het top om lekker fysiek bezig te zijn en je energie kwijt te raken door te rollen en te valbreken?  Wil je je zelfverzekerder voelen, lol hebben en verdedigende bewegingen leren? Vind je het cool om met houten wapens te trainen? Denk dan eens aan aikido.

Je kunt eens per jaar examen doen waarmee je gekleurde banden en een certificaat kunt verdienen, gevolgd door een feestje om met elkaar lekker bij te komen, bijvoorbeeld glow golfen of bowlen. Als je wilt en kunt, mag je met één lidmaatschap drie keer per week komen trainen. Ook trainen we lekker door tijdens de vakanties, zo kun je altijd fijn sporten.

Met zijn Japanse wortels is aikido een gedisciplineerde sport, je hebt respect voor elkaar dus je helpt elkaar. Aikido staat aan de basis van het wereldberoemde anti-pest programma ‘Rots en Water’. Veel ouders willen graag dat hun kinderen weerbaarder worden. Voor kinderen is aikido een COOLE sport – alle kids zijn bij ons van harte welkom.

Proefles
Wil je een proefles volgen? Klik dan hier.

Alle kinderen moeten kunnen sporten
Dat is het motto van het Jeugdsportfonds, dat sportkansen geeft aan kinderen en jongeren uit gezinnen, waar niet genoeg geld is om lid te kunnen worden van een sportvereniging.
Enkele voorwaarden zijn, dat het kind de leeftijd heeft van 5 tot en met 17 jaar en woonachtig is in Rotterdam. voor meer informatie; https://www.jeugdsportfonds.nl/aanvraag/ouders/

Lesgeld

Lesgeld betaal je per maand via NIKKI, na invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier.

Lesgeld bedragen

Lesgeld per maandYuwakai bond per maandLesgeld + bond per maand
Jeugd€ 20,91€ 1,50€ 22.42
Volwassenen€ 34,42€ 3,00€ 37,42

Geen inschrijfgeld voor nieuwe leden.

Lestijden Slaak

Slaak 15, 3061 CR Rotterdam

Zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur
(vanaf 6 jaar)

Lestijden Alexander

Prinsenlaan 80, 3066 KA Rotterdam

Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur
(vanaf 6 jaar)
Zondag van 10:00 tot 11:00 uur
(vanaf 6 jaar)