50 jaar aikido in de Randstad

50 jaar geleden, in 1970, begon Dick de Wit met Aikido in Den Haag. Hij gebruikte in eerste instantie een boekje van Koichi Tohei om de diverse technieken eigen te maken. Het komende jaar 2020 staat helemaal in het teken van het getal 50. Vanaf Januari 2020 t/m September 2025 verzorgen wij diverse activiteiten, acties en evenementen. In September 2025 bestaat Tenchigowa 50 jaar en zullen dit groots vieren. We houden jullie via deze website en onze Social Media kanalen op de hoogte van alles wat we gaan doen.

Wilt u meer lezen over de historie van Aikido Rotterdam Tenchigowa ga dan naar de website van Tenchigowa.

Club van 50

De club van 50 bestaat uit leden, oud leden, vrienden, families, relaties van Aikido Rotterdam Tenchigowa, die met een donatie van 50 euro per jaar de vereniging financieel ondersteunen. De donaties via de Club van 50 vormen een extra financiële steun voor de vereniging die voor de hele vereniging een grootverschil maakt!

Betere faciliteiten en middelen
Het geld dat via de Club van 50 jaarlijks wordt binnen gehaald aan donaties zal in het belang van de vereniging worden besteed aan extra impulsen, niet aan reguliere zaken. Bijvoorbeeld aan betere matten, de organisatie van evenementen of opleiding van vrijwilligers. Dit met als doel de vereniging vitaal te houden en de leden optimaal van de Aikido te laten genieten in een gezellige vereniging.

Waarom nu?
Aanleiding voor de oprichting van de Club van 50 is het 50 jarig jubileum van de club in 2025. In dat jaar wordt dat uitgebreid gevierd. Met diverse activiteiten voor de leden. De opbrengst van de club wordt in 2020 t/m 2025 dan ook bestemd voor deze activiteiten. In de jaren daarna besluit het bestuur over de besteding van het geld. De leden van de club van 50 kunnen hiervoor ideeën aandragen. Het bestuur laat de leden jaarlijks weten waar het geld aan besteed wordt.

Dankbetuiging
Als dank voor je steun krijg je een eervolle vermelding op het prachtige ‘Club van 50-bord’, online. Tevens krijgt men een VIP treatment tijdens het gala diner van ons jubileum.

Lid worden?
Lid worden van de Club van 50 doe je door het donatieformulier online in te vullen

Vragen?
Heb je nog vragen over de Club van 50 spreek dan een van de bestuursleden aan of stuur een e-mail naar info@aikidorotterdam.com

Wilt u doneren?

Bedrag